Kaunis satumainen kukkanurmikko

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
35€
Aloita

Oletko aina ihaillut vanhojen pihojen kukkivia nurmikoita. Keväällä ne aloittavat sinisenä skillamerenä ja läpi kesän nämä upeat kukkanurmikot vaihtavat väriä valkoisen, lilan ja keltaisen sävyissä.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi. Ota silloin yhteyttä Sariin tästä.

Kukkanurmikko kukkii aikaisesta keväästä syksyyn

Kurssilla opit valitsemaan sopivat kasvit kukkanurmikollesi, jotta se kukkii koko ajan vaikka nurmikko leikattaisiin kerran viikossa. Jos se leikataan harvemmin, kasvivalikoima on hieman toisenlainen. Opit myös hoitamaan kukkanurmikkoa niin, että kukkivat kasvit viihtyvät ja lähtevät leviämään. Eli kukinta lisääntyy koko ajan, oli sitten kuiva kesä tai sateinen kesä. Kukkanurmikon hoito on helppoa ja vaatii vähän aikaa ja hoidon niksit opit kurssilla.

Kukkanurmikko varmistaa marja- ja hedelmäsadon

Kukkanurmikko pihallasi varmistaa omena- ja marjakasvien hyvän sadon. Sillä kukat houkuttelevat kimalaisia, perhosia ja muita pölyttäjiä pihallesi jo ennen omenapuiden, marjapensaiden ja mansikan kukintaa. Samalla saat hyvän mielen, kun autat tärkeitä pölyttäjiä ja lisäät pihasi monivuotoisuutta.

Paras aika tehdä kukkanurmikko on elo-syyskuussa. Silloin ei tarvitse kastella, kun luonto hoitaa kastelun. Kukkanurmikon voi tehdä myös keväällä.

Kurssin osiot voit katsoa omaan tahtiin

Voit katsoa ja kuunnella tämänkin kurssin osiot missä tahansa järjestyksessä. Ja vaikka kuinka monta kertaa, sillä kurssi on ns. toistaiseksi käytössäsi eli pitkään.

Kurssi toimii myös älypuhelimilla ja tabletilla. Tälläkin kurssilla on mahdollisuus kysyä opettajalta eli minulta, jos mieleen tulee jotain aiheeseen liittyvää.

Maksu turvallisesti  verkkopankissa

Kurssin voi maksaa turvallisesti verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla.

Tuttuun tapaan verkkokurssilla ei ole peruutusoikeutta, koska kaikki materiaali on heti käytössäsi.

Puutarhaterveisin Sari

Sari Weckström /Puutarha Studio

suunnitteluhortonomi, kouluttaja