Kukkapenkki perhosille ja pörriäisille

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
38,00 €
Aloita

Saat suunniteltua upean ja helppohoitoisen kukkapenkin tai kasviryhmän näillä suunnitteluhortonomin ohjeilla vaihe vaiheelta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta puutarhanhoidosta tai kasveista.

Kurssin avulla opit suunnittelemaan kasviryhmän, joka kukkii aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn esim. eteläisessä Suomessa jopa maaliskuulta lokakuulle. Osaat valita juuri ne kasvit, jotka varmasti viihtyvät pihasi olosuhteissa. Tämän kurssin materiaaleissa on parhaita perhos- ja pörriäiskasveja. Niiden lisäksi osaat kurssin tiedoilla valita muitakin kasveja, jotka viihtyvät pihallasi.

Kurssin ohjeilla pystyt myös muokkaamaan jo olemassa olevia kasviryhmiä paremmin perhosille ja pörriäisille mieluisiksi. Tai suunnittelemaan ne kauniimmiksi ja helppohoitoisemmaksi.

Iso ekoteko, jonka voit tehdä omalla pihallasi

Jos haluat auttaa pölyttäjiä, helpoin ja nopein tapa on lisätä niille mieluisia kukkia. Samalla lisäät pihasi kasvilajien määrää, mikä aina lisää hyönteislajeja pihallasi. Ja se usein lisää muitakin luonnon eläimiä, kuten pikkulintuja. Eli yhdellä koko kesän kukkivalla perhosille ja pörriäisille suunnitellulla kukkapenkillä voit tehdä ison ekoteon ja lisätä pihasi monimuotoisuutta.

Opit suunnittelemaan kauniita kasviryhmiä

Ympäri vuoden kauniin kasviryhmän suunnittelu on helppoa, kun etenet kurssin ohjeiden mukaan. Silloin saat myös kukkapenkistäsi helppohoitoisemman. Kurssin avulla suunnittelemasi kaunis perhos- ja pörriäiskukkapenkki sopii hyvin myös pieneen kaupunkipihaan tai pihan paraatipaikalle. Perhos- ja pörriäiskukkapenkin ei siis tarvitse olla rytösen ja epäsiistin näköinen.

Voit parantaa myös vanhoja kasviryhmiä

Kurssin tietoja voit käyttää apuna, kun muokkaat pihastasi ekologisempaa. Saat helposti muutettua vanhoja kasviryhmiä paremmiksi pölyttäjille, lisäämällä tai vaihtamalla sinne kasveja. Samalla saat suunniteltua niistä entistä kauniimpia ja helppohoitoisempia.

Tätä kurssia on toivottu

Omalla pihallani on todella paljon perhosia, kimalaisia ja muita pörriäisiä aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn asti. Olenkin kirjoitellut siitä Sarin puutarhat -blogissani. Siihen liittyen minulta on usein kysytty vinkkejä pörriäisten lisäämiseen pihalle ja toivottu kurssia aiheesta. Joten tässä nyt vastaus toiveisiin.

Edullinen hinta on Puutarha Studion ekoteko

Kurssin hinta on pieni, jotta kaikilla olisi mahdollisuus luoda pihalleen enemmän perhos- ja pörriäiskasviryhmiä. Kurssilla on myös kasvien istutusohjeet ja hoito-ohjeita, jotta kasviryhmien teko varmasti onnistuu. Siten kasviryhmistä tulee myös pitkäikäisiä.

Kurssin vinkkien ja tiedon avulla opiskelijat osaavat suunnitella aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn kukkivia perhos- ja pörriäiskukkapenkkejä. Näin voimme tukea pölyttäjiä ja perhosia konkreettisesti sekä helposti. Tämä kurssi on yksi yritykseni Puutarha Studion ekoteoista.

Voit keskustella opettajan kanssa

Kurssin aikana voit kysyä ja keskustella kurssialustalla yksityisviesteinä opettajan kanssa.
Opettajana toimii suunnitteluhortonomi Sari Weckström.

Kurssi on käytössäsi pitkään

Kurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit rauhassa omaan tahtiin käydä osioita läpi ja palata niihin myöhemmin uudelleen, vaikka kuinka monta kertaa.

Kurssi toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Tai voit kuunnella materiaalit, sillä niissä on myös ääni. Kurssi sisältää videoita ja joitakin ladattavia pdf-tiedostoja.

Maksat turvallisesti verkkopankissa

Kurssin voit maksaa turvallisesti verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla. Tuttuun tapaan verkkokurssilla ei ole peruutusoikeutta, koska kaikki materiaali on heti käytössäsi.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi. Ota silloin yhteyttä Sariin tästä.


Puutarhaterveisin Sari

Sari Weckström /Puutarha Studio
suunnitteluhortonomi, kouluttaja