Kukkapenkki perhosille ja pörriäisille

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
38
Aloita

Tämän kurssin avulla osaat valita parhaita perhos- ja pörriäiskasveja, jotka viihtyvät pihallasi. Saat suunniteltua kukkapenkin tai kasviryhmän, joka kukkii aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn eli jopa maaliskuulta lokakuulle. Osaat valita juuri ne kasvit, jotka varmasti viihtyvät pihasi olosuhteissa.

Kurssin ohjeilla pystyt myös muokkaamaan jo olemassa olevia kasviryhmiä paremmin perhosille ja pörriäisille mieluisiksi.

Iso ekoteko, jonka voit tehdä omalla pihallasi

Jos haluat auttaa pölyttäjiä, helpoin ja nopein tapa on lisätä niille mieluisia kukkia. Samalla lisäät pihasi kasvilajien määrää, mikä aina myös lisää hyönteislajeja pihallasi. Ja se usein lisää muitakin luonnon eläimiä, kuten pikkulintuja. Eli yhdellä koko kesän kukkivalla perhosille ja pörriäisille suunnitellulla kukkapenkillä voit tehdä ison ekoteon ja lisätä pihasi monimuotoisuutta.

Saat suunniteltua kukkapenkistä kauniin

Ympäri vuoden kauniin kukkapenkin suunnittelu on helppoa, kun etenet kurssin ohjeiden mukaan. Silloin saat myös kukkapenkistäsi helppohoitoisemman. Perhos- ja pörriäiskukkapenkin ei siis tarvitse olla rytösen tai epäsiistin näköinen. Kurssin avulla suunnittelemasi kaunis perhos- ja pörriäiskukkapenkki sopii hyvin myös pieneen kaupunkipihaan tai pihan näköalapaikalle.

Voit parantaa myös vanhoja kasviryhmiä

Kurssin tietoja voit käyttää apuna, kun muokkaat pihastasi ekologisempaa. Saat helposti muutettua vanhoja kasviryhmiä paremmiksi pölyttäjille, lisäämällä tai vaihtamalla sinne kasveja. Samalla voit suunnitella niistä kauniimpia ja helppohoitoisempia.

Tätä kurssia on toivottu

Omalla pihallani on todella paljon perhosia, kimalaisia ja muita pörriäisiä aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn asti. Olenkin kirjoitellut siitä Sarin puutarhat -blogissani. Siihen liittyen minulta on usein kysytty vinkkejä pörriäisten lisäämiseen pihalle ja toivottu kurssia aiheesta. Joten tässä nyt vastaus toiveisiin.

Edullinen hinta on Puutarha Studion ekoteko

Kurssin hinta on pieni, jotta kaikilla olisi mahdollisuus luoda pihalleen enemmän perhos- ja pörriäiskasviryhmiä. Kurssilla on myös kasvien istutusohjeet ja hoito-ohjeita, jotta kasviryhmien teko varmasti onnistuu. Siten kasviryhmistä tulee myös pitkäikäisiä.

Kurssin vinkkien ja tiedon avulla opiskelijat osaavat suunnitella aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn kukkivia perhos- ja pörriäiskukkapenkkejä. Näin voimme tukea pölyttäjiä ja perhosia konkreettisesti sekä helposti. Tämä kurssi on yksi yritykseni Puutarha Studion ekoteoista.

Voit keskustella opettajan kanssa

Kurssin aikana voit kysyä ja keskustella kurssialustalla yksityisviesteinä opettajan kanssa.
Opettajana toimii suunnitteluhortonomi Sari Weckström.

Kurssi on käytössäsi pitkään

Kurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit rauhassa omaan tahtiin käydä osioita läpi ja palata niihin myöhemmin uudelleen, vaikka kuinka monta kertaa.

Kurssi toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Tai voit kuunnella materiaalit, sillä niissä on myös ääni. Kurssi sisältää videoita ja joitakin ladattavia pdf-tiedostoja.

Maksat turvallisesti verkkopankissa

Kurssin voit maksaa turvallisesti verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla. Tuttuun tapaan verkkokurssilla ei ole peruutusoikeutta, koska kaikki materiaali on heti käytössäsi.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi. Ota silloin yhteyttä Sariin tästä.


Puutarhaterveisin Sari

Sari Weckström /Puutarha Studio
suunnitteluhortonomi, kouluttaja