Sarin pihasuunnittelukurssi

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
149€
Aloita

Oman pihan suunnittelu on hauskaa ja inspiroivaa. Kurssilla saat suunnitteluun käytännönläheistä tietoa, ideoita ja vinkkejä. Opit suunnittelemaan pihastasi helppohoitoisen ja oman tyylisen.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi. Ota silloin yhteyttä Sariin tästä.

Pihasuunnitelman avulla sinun on paljon selkeämpää tehdä istutuksia tai rakentaa kokonaan uusi piha. Sekä laskea tarvittavia materiaaleja ja kasvien määriä. 

Kurssilla voit piirtää suunnitelmaasi hyvin suurpiirteisesti tai tarkasti – tyylin päätät itse. Voit suunnitella koko pihaa tai keskittyä vain ongelmakohtiin tai kasviryhmiin.

Uutta tulossa kurssille talvella

UUTTA – nyt talven aikana kurssille on tulossa uutta materiaalia, miten välttää pihasuunnittelun yleisimpiä virheitä. Siten osaat varoa tekemästä niitä pihasuunnitelmaasi. Ja jos olet teettämässä pihasuunnitelmaa ammattilaisella, niin osaat kiinnittää huomiota niihin tiettyihin asioihin. Näin saat pihastasi toimivan, kauniin ja helppohoitoisen pitkälläkin tähtäimellä.

Piirtämistä ohjaavat videot

Kurssialustalla on 8 videota, jotka ohjaavat suunnittelun etenemistä ja havainnollistaa piirtämistä. Ne auttavat, jos esimerkiksi kaipaat tukea piirtämisessä tai muuten haluat etenemiseen selkeää ohjausta.

Kurssilla on myös video, jolla opit piirtämään pihasuunnitelman lopulliseen asuun ja laskemaan taimien kappalemääriä.

Saat halutessasi ison (90 cm x >60 cm) luonnospaperiarkin postitettuna kirjeenä, Suomeen. Se on paras paperi koko pihan pihasuunnitelman piirtämiseen, koska siitä näkyy läpi ja se kestää pyyhekumia. Toki muullekin paperille voit piirtää.

Voit keskustella opettajan kanssa

Kurssin aikana voit kysyä ja keskustella kurssialustalla tai yksityisviesteinä opettajan kanssa.
Opettajana toimii suunnitteluhortonomi Sari Weckström. Koko kurssi pohjautuukin hänen 15 vuoden kokemukseen pihasuunnittelun opettamisesta mm. Espoon työväenopistossa ja Nurmijärven Opistossa.

Kurssi on käytössäsi pitkään

Kurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit rauhassa omaan tahtiin käydä osioita läpi ja palata niihin myöhemmin uudelleen, vaikka kuinka monta kertaa.

Kurssi toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Tai voit kuunnella materiaalit, sillä niissä on myös ääni. Kurssi sisältää videoita ja joitakin ladattavia pdf-tiedostoja.

Maksat turvallisesti verkkopankissa

Kurssin voit maksaa turvallisesti verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla. Tuttuun tapaan verkkokurssilla ei ole peruutusoikeutta, koska kaikki materiaali on heti käytössäsi.

Puutarhaterveisin Sari

Sari Weckström /Puutarha Studio
suunnitteluhortonomi, kouluttaja