Sarin pihasuunnittelukurssi

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
149€
Aloita

Suunnittele itse piha ja pihan muutokset

Oman pihan suunnittelu on hauskaa ja inspiroivaa. Kurssilla saat suunnitteluun käytännönläheistä tietoa, ideoita ja vinkkejä. Opit suunnittelemaan pihastasi helppohoitoisen ja oman tyylisen. Saat suunnittelun etenemiseen tukea live-tapaamisissa verkossa.

Pihasi voi olla uusi, jolloin kurssin avulla saat suunniteltua ne tärkeimpien toimintojen paikat heti oikeille kohdilla. Samoin saat suunnittelun avulla niistä oikean kokoisia, eikä niitä tarvitse myöhemmin muuttaa.

Pihasi voi olla vanha, jolloin kurssin avulla sinun on helppo suunnitella pihasi päivittäminen paremmin nykyhetkeen sopivaksi. Tai pihasi voi olla vanha puutarha, johon on rakennettu uusi talo. Kurssi sopii siihenkin tilanteeseen, kun etenee kurssin ohjaavien videoiden tahdissa.

Esimerkkipihan suunnittelu mallina

Näet havainnollisesti esimerkkipihan avulla, miten pihasuunnitelma etenee vaihe vaiheelta. Jokaisen pääteeman lopuksi esimerkkipihan suunnitelmaan on sijoitettu opitut asiat perustellen niitä. Siitä saa lisää vinkkejä omaan suunnitteluun. Tätä esimerkkipihan etenemistä on paljon kiitelty, koska sen avulla hahmottaa paremmin suunnitelman piirtämistä vaihe vaiheelta.

Kurssilla voit piirtää suunnitelmaasi hyvin suurpiirteisesti tai tarkasti – tyylin päätät itse. Voit suunnitella koko pihaa tai keskittyä vain ongelmakohtiin tai kasviryhmiin.

Suunnitelmasta helppo laskea materiaalit ja toteuttaa piha myös osissa

Kurssilla on video, jolla opit piirtämään pihasuunnitelman lopulliseen asuun ja laskemaan taimien kappalemääriä.

Pihasuunnitelman avulla sinun on paljon selkeämpää tehdä istutuksia tai rakentaa kokonaan uusi piha. Suunnitelmasta on myös kätevää laskea tarvittavien materiaalien ja kasvien määriä. 

UUTTA Livetapaamiset verkossa

Syksylle on tulossa myös livetapaamista verkossa, jossa lyhyen opettajan pitämän alustuksen jälkeen keskustellaan suunnittelusta. Silloin voit myös kysyä omaan pihaan liittyvää. Livetapaaminen on hyvin vapaamuotoinen ja muokkautuu opiskelijoiden toiveiden mukaan.

Näihin live-tapaamisiin voi tulla kuuntelemaan myös aiemmin kurssin ostaneet.

Uutta materiaalia kurssilla

UUTTA – Kasviallas muurikivestä -video, jossa ohjeita kasvialtaan suunnitteluun. Muurikivestä tehdyt kasvialtaat voivat olla ainoa vaihtoehto saada kasvillisuutta johonkin kohtaan pihaa. Jotta kasvit myös viihtyisivät muurikivialtaassa, tietyt asiat tulee huomioida sen suunnittelussa.

Saat halutessasi ison (90 cm x >60 cm) luonnospaperiarkin postitettuna kirjeenä, Suomeen. Se on paras paperi koko pihan pihasuunnitelman piirtämiseen, koska siitä näkyy läpi ja se kestää pyyhekumia. Toki muullekin paperille voit piirtää.

Voit keskustella opettajan kanssa

Kurssin aikana voit kysyä ja keskustella kurssialustalla yksityisviesteinä opettajan kanssa.
Opettajana toimii suunnitteluhortonomi Sari Weckström. Koko kurssi pohjautuukin hänen 20 vuoden kokemukseen pihasuunnittelun opettamisesta mm. Espoon työväenopistossa ja Nurmijärven Opistossa.

Kurssi on käytössäsi pitkään

Kurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit rauhassa omaan tahtiin käydä osioita läpi ja palata niihin myöhemmin uudelleen, vaikka kuinka monta kertaa.

Kurssi toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Tai voit kuunnella materiaalit, sillä niissä on myös ääni. Kurssi sisältää videoita ja joitakin ladattavia pdf-tiedostoja.

Maksat turvallisesti verkkopankissa

Kurssin voit maksaa turvallisesti verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla. Tuttuun tapaan verkkokurssilla ei ole peruutusoikeutta, koska kaikki materiaali on heti käytössäsi.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi. Ota silloin yhteyttä Sariin tästä.

Puutarhaterveisin Sari

Sari Weckström /Puutarha Studio
suunnitteluhortonomi, kouluttaja