Pihan toteutus ja istuttaminen

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
120€
Aloita

Haluat varmasti onnistua pihan ja istutusten teossa, joten löydät siihen tietoa tältä kurssilta. Kun teet pihan muutokset kerralla oikein, ei myöhemmin tarvitse korjata kiveyksiä tai uusia kasveja tai korjata maanpinnan kaltevuuksia. Nurmikkokin lähtee paremmin kasvuun, kun teet sen oikein.

Löydät tältä kurssilta koottuna ne tärkeimmät ohjeet, joilla onnistut pihan teossa. Saat myös kasvikohtaisia vinkkejä, niin istuttamiseen kuin istutusleikkauksiin.

Kurssin materiaalien avulla osaat paremmin suunnitella ja tehdä uudiskohteen pihan toteutusta tai vanhan pihan muutoksia. Materiaalit ovat myös hyvänä tukena, kun suunnittelet itse pihaa tai olet teettämässä pihasuunnitelmaa.

Voit keskustella opettajan kanssa

Kurssin aikana voit keskustella kurssialustalla yksityisviesteinä opettajan kanssa.
Opettajana toimii suunnitteluhortonomi Sari Weckström.

Kurssi on käytössäsi pitkään

Kurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit rauhassa omaan tahtiin käydä osioita läpi ja palata niihin myöhemmin uudelleen, vaikka kuinka monta kertaa.

Kurssi toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Tai voit kuunnella materiaalit, sillä niissä on myös ääni. Kurssi sisältää videoita ja joitakin ladattavia pdf-tiedostoja.

Ennakkohintaan

Pääset ostamaan kurssin nyt ennakkohintaan 120 euroa, sis 24% alv. Hinta nousee sitä mukaa, kun materiaaleja valmistuu kurssialustalle. Arvio kurssin lopullisesta hinnasta on 150 euroa.

Tuttuun tapaan verkkokurssilla ei ole peruutusoikeutta, koska kaikki materiaali on heti käytössäsi.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi. Ota silloin yhteyttä Sariin tästä

Puutarhaterveisin Sari

Sari Weckström /Puutarha Studio

suunnitteluhortonomi, kouluttaja