Pihan toteutus ja istuttaminen

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
120€
Aloita

Kasvien istuttaminen ja pihan teko onnistuu varmasti

Osaat tämän kurssin avulla toteuttaa pihan ja tehdä istutukset varmalla otteella ja onnistuen. Silloin vältät yleiset epäonnistumiset, joita näkee pihoilla. Sinun ei myöhemmin tarvitse uusia kasveja, korjata kiveyksiä tai maanpinnan kaltevuuksia, kun teet ne heti oikealla tavalla. Nurmikkokin lähtee hyvään ja vahvaan kasvuun, kun osaat tehdä nurmikon teon eri työvaiheet riittävän hyvin.

Löydät tältä kurssilta koottuna tärkeimmät ohjeet, joilla onnistut pihan teossa. Opit myös eri kasvilajeille ja taimityypeille sopivat istutustavat, lajikohtaiset istutusleikkaukset ja jatkohoidon. Silloin saat esim. pensasaidasta varmasti tuuhean ja peittävän, sillä siihen vaikuttaa paljon istutustapa.

UUTTA – Kurssilla on nyt uusi video puiden ja tuijien oikeasta istutussyvyydestä, sillä väärä istutussyvyys aiheuttaa kasvien kitumisen vaikka kuinka hoitaa niitä hyvin. Väärä istutussyvyys onkin ollut yleensä syynä, jos puu tai tuijat ovat lähteneet hitaasti kasvuun tai jopa kuolleet.

Kurssin materiaalien avulla osaat paremmin suunnitella ja tehdä uudiskohteen pihan toteutusta tai vanhan pihan muutoksia. Materiaalit ovat myös hyvänä tukena, kun suunnittelet itse pihaa tai olet teettämässä pihasuunnitelmaa.

Voit keskustella opettajan kanssa

Kurssin aikana voit keskustella kurssialustalla yksityisviesteinä opettajan kanssa.
Opettajana toimii suunnitteluhortonomi Sari Weckström.

Kurssi on käytössäsi pitkään

Kurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit rauhassa omaan tahtiin käydä osioita läpi ja palata niihin myöhemmin uudelleen, vaikka kuinka monta kertaa.

Kurssi toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Tai voit kuunnella materiaalit, sillä niissä on myös ääni. Kurssi sisältää videoita ja joitakin ladattavia pdf-tiedostoja.

Ennakkohintaan

Pääset ostamaan kurssin nyt ennakkohintaan 120 euroa, sis 24% alv. Hinta nousee, kun viimeiset materiaalit on kurssialustalla. Arvio kurssin lopullisesta hinnasta on 150 euroa.

Tuttuun tapaan verkkokurssilla ei ole peruutusoikeutta, koska kaikki materiaali on heti käytössäsi.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi. Ota silloin yhteyttä Sariin tästä

Puutarhaterveisin Sari

Sari Weckström /Puutarha Studio

suunnitteluhortonomi, kouluttaja