Sarin laajempi pihasuunnittelukurssi

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
198€
Aloita
Tämä kurssi on tällä hetkellä suljettu.

Tämä pihasuunnittelukurssi ohjaa sinua etenemään pihasi suunnittelua viikko viikolta. Tällä kurssilla on ainakin 8 rentoa live-tapaamista verkossa ja suurin osa kurssin materiaaleista on videoina kurssialustalla. Tämä kurssi sopii sinulle, jos kaipaat pihasuunnitteluusi enemmän opettajan ohjausta ja tukea.

Kurssi painottaa kauniin, toimivan ja helppohoitoisen pihan suunnittelua. Sinne tulee myös ekologisempaan pihasuunnitteluun ohjaavia vinkkejä.

Livetapaamiset verkossa

Aloitamme aina uuden teeman yhdessä live-tapaamisella verkossa. Silloin myös keskustelemme suunnittelun etenemisestä hyvin rennossa hengessä.

Alustavat ajankohdat live-tapaamisiin tulee tähän, kun seuraavan kerran tämä kurssi on tulossa myyntiin. Päivämääristä voimme sopia vielä lähemmin kurssin alkaessa. Vaikka et pääsisi jokaiseen liveen mukaan, niin se ei haittaa. Kurssialustalle tulee livestä lyhyt tiivistelmä. Live-tapaamisia ei tallenneta.

Live-tapaamisissa ensin käydään läpi kyseisin teeman pääasiat, jotta saat suunnittelun vauhtiin. Sen jälkeen keskustellaan pihan suunnittelusta ja voit myös kysyä omaan pihaan liittyvää. Livetapaaminen on hyvin vapaamuotoinen ja muokkautuu opiskelijoiden toiveiden mukaan.

Aloitamme ennakkotehtävillä

Pääset aloittamaan kurssin helpoilla ennakkotehtävillä, jotka auttavat sinut alkuun oman pihan suunnittelussasi. Ne samalla valmistelevat pihasuunnitteluprosessia. Ne on helppoja ja voit tehdä ne omalla tyylillä, kuten koko pihasuunnitelmankin.

Saat halutessasi ison (90 cm x >60 cm) luonnospaperiarkin postitettuna kirjeenä, Suomeen. Se on paras paperi koko pihan pihasuunnitelman piirtämiseen, koska siitä näkyy läpi ja se kestää pyyhekumia. Toki muullekin paperille voit piirtää.

Kurssin materiaalit videoina

Kurssilla saat suunnitteluun käytännönläheistä tietoa, ideoita ja vinkkejä. Suurin osa kurssin materiaaleista on videoina, joita voit katsoa omaan tahtiin. Opit suunnittelemaan pihastasi helppohoitoisen ja oman tyylisen.

Pihasi voi olla vanha, jolloin kurssin avulla sinun on helppo suunnitella pihasi päivittäminen paremmin nykyhetkeen sopivaksi. Tai pihasi voi olla vanha puutarha, johon on rakennettu uusi talo. Kurssi sopii siihenkin tilanteeseen. Ja tietenkin pihasi voi olla aivan uusi ja vielä vailla rakennuksia.

Esimerkkipihan suunnittelu mallina

Näet havainnollisesti esimerkkipihan avulla, miten pihasuunnitelma etenee vaihe vaiheelta. Jokaisen pääteeman lopuksi esimerkkipihan suunnitelmaan on sijoitettu opitut asiat perustellen niitä. Siitä saa lisää vinkkejä omaan suunnitteluun. Tätä esimerkkipihan etenemistä on paljon kiitelty, koska sen avulla hahmottaa paremmin suunnitelman piirtämistä vaihe vaiheelta.

Kurssilla voit piirtää suunnitelmaasi hyvin suurpiirteisesti tai tarkasti – tyylin päätät itse. Voit suunnitella koko pihaa tai keskittyä vain ongelmakohtiin tai kasviryhmiin.

Suunnitelmasta helppo laskea materiaalit ja toteuttaa piha myös osissa

Kurssilla on video, jolla opit piirtämään pihasuunnitelman lopulliseen asuun ja laskemaan taimien kappalemääriä.

Pihasuunnitelman avulla sinun on paljon selkeämpää tehdä istutuksia tai rakentaa kokonaan uusi piha. Suunnitelmasta on myös kätevää laskea tarvittavien materiaalien ja kasvien määriä. 

Voit keskustella opettajan kanssa

Kurssin aikana voit kysyä ja keskustella kurssialustalla yksityisviesteinä opettajan kanssa.
Opettajana toimii suunnitteluhortonomi Sari Weckström. Koko kurssi pohjautuukin hänen 20 vuoden kokemukseen pihasuunnittelun opettamisesta mm. Espoon työväenopistossa ja Nurmijärven Opistossa sekä pihasuunnittelutöistä.

Kurssi on käytössäsi pitkään

Kurssi on käytössäsi toistaiseksi eli voit rauhassa omaan tahtiin käydä osioita läpi ja palata niihin myöhemmin uudelleen, vaikka kuinka monta kertaa.

Kurssi toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Tai voit kuunnella materiaalit, sillä niissä on myös ääni. Kurssi sisältää videoita ja joitakin ladattavia pdf-tiedostoja.

Maksat turvallisesti verkkopankissa

Kurssin voit maksaa turvallisesti verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla. Tuttuun tapaan verkkokurssilla ei ole peruutusoikeutta, koska kaikki materiaali on heti käytössäsi..

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi. Ota silloin yhteyttä Sariin tästä.

Puutarhaterveisin Sari

Sari Weckström /Puutarha Studio
suunnitteluhortonomi, kouluttaja