Tehokas kitkeminen kuun mukaan

Nykyinen tila
Et ole liittynyt vielä
Hinta
28€
Aloita

Kitkeminen helpompaa ja nopeampaa

Rikkaruohojen kitkeminen muuttuu heti tehokkaammaksi ja samalla siihen kuluu vähemmän aikaa, kun otat käyttöösi kurssin ohjeet.

Osaat valita parhaat kitkemistekniikat eri rikkaruohotyypeille. Sen ansioista rikkaruohojen kitkeminen nopeutuu ja saat rikkaruohot helpommin kitkettyä pois. Voit myös hyödyntää paremmin erilaisia kitkemistyökaluja, mikä helpottaa kitkemistä entisestään.

Lisätehoa kitkemiseen hyvistä Kitkemispäivistä

Saat parhaan lopputuloksen kitkemisessä, kun hyödynnät hyviä Kitkemispäiviä. Ne katsotaan kuun mukaan eli se on hyvin vanhaa perinnetietoa ympäri maailmaa.

Kurssilta löydät vuoden 2024 hyvät Kitkemispäivät, joten voit ennakoida ja merkata ne omaan kalenteriisi. Nimittäin hyvinä Kitkemispäivinä rikkaruohot, kuten voikukat, lähtevät maasta jopa ihan käsin vetämällä. Kitkeminen siis helpottuu entisestään. Sen lisäksi kitketty alue pysyy pidempään rikkaruohottomana, kun sen kitkee hyvinä Kitkemispäivinä ja oikealla kitkemistekniikalla.

“Hullu paljon töitä tekee, viisas pääsee vähemmällä”

Tämä vanha sananlasku kuvaa hyvin kitkemistä. “Viisas” kitkee rikkaruohoja vain muutamina päivinä kuukaudessa helposti ja nopeasti. Hän siis kitkee parhaalla kitkemistekniikalla ja vain Kitkemispäivinä.

Mitä sitten “hullu” tekee? Kitkee raivopäisenä ja tuskastuneesti läpi kesän ja rikkaruohot kasvavat aina takaisin… kitkeminen siis jatkuu ja jatkuu.

Voit ostaa kurssin myös lahjaksi. Ota silloin yhteyttä Sariin tästä.

Täysin rikkaruohottuneen kukkapenkin kitkeminen

Jos tuskailet kokonaan rikkaruohottuneen kukkapenkin kitkemisen kanssa, niin kurssilla on video, josta näet miten silloin kannattaa toimia. Tai jos sinulla on jokin perennamätäs pahasti rikkaruohottunut ja versojen seasta ei saa rikkaruohoja pois, samalta videolta löydät siihenkin avun. Näissä tapauksissa pelkkä rikkaruohojen lehtien nyppiminen ei auta, vaan se voi vain lisätä rikkaruohojen kasvua entisestään.

Kurssin osiot voit katsoa omaan tahtiin

Kaikki kurssin materiaalit näet heti. Voit katsoa ja kuunnella kurssin osiot missä tahansa järjestyksessä ja silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kurssi on käytössäsi 7 kuukautta, jonka aikana voit palata materiaaleihin vaikka kuinka monta kertaa.

Kurssi toimii älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Voit myös kuunnella materiaalit, sillä niissä on ääni. Kurssi sisältää videoita.

Kouluttajana hortonomi

Kurssin kouluttaja olen minä, Sari Weckström. Olen hortonomi ja kouluttanut puutarhaharrastelijoita jo yli 20 vuotta. Pihoja olen hoitanut työkseni sekä tietysti omia pihoja. Tätä kuun mukaan ajoittamista olen testaillut ja kokeillut jo yli 10 vuotta. Kuu-kursseilla onkin etupäässä vain niitä kuun mukaan ajoittamisen ohjeita, jotka olen todennut toimiviksi.

Suorastaan rakastan kitkemistä, koska se on kivaa puuhaa ja siinä näkee heti kättensä jäljen. Kitkeminen on myös tietyllä tavalla meditatiivista ja hyvä vastapaino koneen äärellä työskentelyyn. Kun siis kitkee rikkaruohoja tehokkaasti – parhailla kitkemistekniikoilla ja hyvinä Kitkemispäivinä.

Maksat turvallisesti verkkopankissa

Kurssin voit maksaa turvallisesti verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla. Kurssin hinta sisältää 24%alv:

Tuttuun tapaan verkkokurssilla ei ole peruutusoikeutta, koska kaikki materiaali on heti käytössäsi. Tämä kurssi on käytössäsi seitsemän kuukautta.

Puutarhaterveisin Sari

Sari Weckström /Puutarha Studio

suunnitteluhortonomi, kouluttaja